Siirry suoraan sisältöön

Lähilogistiikan verkkosivujen kehittyneempi versio on avautunut

29.09.2021

Lähilogistiikan verkkosivujen laajempi versio on avautunut tänään keskiviikkona 29.9.2021. Ensimmäinen versiosivu avautui 17.9. Kelan sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja palveluiden tarjouskilpailun päätökset julkaistiin 15.9.2021.

 

Nämä sivut on tarkoitettu vielä tässä vaiheessa erityisesti taksiyrittäjille, jotka haluavat hakeutua Lähilogistiikan Kela-ajojen sopimusyrittäjiksi 1.1.2022 alkaviin Kela-kyyteihin seuraaville, tai joillekin seuraavista maakunnista: Uusimaa, Lappi, Kymenlaakso, Kanta-Häme ja Päijät-Häme.

 

Lähilogistiikka on saanut valtavasti ennakkoilmoittautumisia sopimusyrittäjiksi

 

Lähilogistiikka on saanut suuren määrän ennakkoilmoittautumisia Kela-kyytien sopimusyrittäjiksi, mistä haluamme kiittää kovasti kaikkia ennakkoilmoittautumisen tehneitä.

 

Lähilogistiikka lähestyy muun muassa ennakkoilmoittautumisten kautta sopimusyrittäjiksi haluavia lokakuun 2021 aikana, jolloin julkaistaan myös tarkempia tietoja rekrytointeihin ja palvelusopimusehtoihin liittyen. Lisäksi julkaisemme lokakuun aikana tarkemmat yhteystietomme siitä, mihin voi ottaa yhteyttä lisätietoja ja -kysymyksiä varten.   

 

Lähilogistiikka tulee järjestämään lähitulevaisuudessa myös sopimusyrittäjä- ja kuljettajatilaisuuksia Uudellamaalla, Lapissa, Kymenlaaksossa, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

 

Lähilogistiikan edustus ja pöytä on paikalla myös Lapin Taksien 30-vuotissyysspäivillä Levillä 8.-10.10.2021. Tervetuloa siis kyselemään ja rupattelemaan Lapin alueen kilpailukykyisimmän ja mm. parhaat myynti- ja markkinointikanavat tarjoavan Lähilogistiikan edustajien kanssa. Olemme paikalla Lapin Taksin syyspäiväjuhlien lisäksi nimenomaisesti teitä varten. 

 

Nämä verkkosivut ovat Lähilogistiikan päätiedotuskanava sopimusyrittäjille, kuljettajille ja tulevaisuudessa myös Kela-kyytien asiakkaille terveydenhuollon lisäksi.

 

Lisäksi lähestymme ennakkoilmoittautumislomakkeisiin tallennettujen sähköpostiosoitteiden kautta kaikkia, jotka ovat kiinnostuksensa asiaan ilmaisseet. Esimerkiksi alueellisista sopimusyrittäjä- ja kuljettajatilaisuuksista, oli kyseessä sitten alkuvaiheen tiedotustilaisuus tai myöhemmän vaiheen koulutustilaisuus, tiedotamme myös mm. paikallislehdissä. Avaamme myös näiden sivujen yhteyteen Lähilogistiikan sopimusyrittäjille ja kuljettajille verkkosivujen seuraavassa vaiheessa Intranetin, eli sisäisen tiedotuskanavan.