Siirry suoraan sisältöön

Kela-kyydit jatkuvat myös vuonna 2026!

27.06.2024

Hyvät asiakkaamme,

 

meillä on ilo ilmoittaa, että Kela-kyydit jatkuvat Lähikyydin (Suomen Lähilogistiikka Oy:n) osalta myös vuonna 2026. Kela ja kaikki nykyiset Kela-kyytien palveluntuottajat, mukaan lukien Suomen Lähilogistiikka Oy, ovat sopineet toisen optiovuoden käyttämisestä.

 

Tämä päätös merkitsee sitä, että voimme jatkaa korkealaatuisten ja luotettavien kuljetuspalveluiden tarjoamista teille myös jatkossa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että Kela-kyytien palvelu pysyy sujuvana ja asiakaslähtöisenä.

 

Ensimmäisen optiovuoden (vuosi 2025) käyttöönotto oli merkittävä askel, ja nyt toisen optiovuoden hyväksyminen tuo lisää vakautta ja jatkuvuutta palveluihimme. Tämä antaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme edelleen ja varmistaa, että pystymme vastaamaan tarpeisiinne parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Haluamme kiittää teitä luottamuksestanne ja siitä, että olette valinneet Lähikyydin palvelut. Teidän tyytyväisyytenne on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme jatkuvasti työtä palveluidemme parantamiseksi.

 

Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

 

Ystävällisin terveisin,

Suomen Lähilogistiikka Oy